Mikä on Kielinki?

Kielinki on vuonna 2020 perustettu koulutusalan yritys, joka tarjoaa suomen kielen opetusta yksityishenkilöille ja yrityksille. Kielingin takana on Ilkka Vuolaslempi, opettaja ja yrittäjä, joka haluaa tehdä suomen kielen opiskelusta mahdollista missä vain, paikasta riippumatta. Kielen opiskelu on kovaa työtä, mutta se voi olla myös palkitsevaa, kun sinulla on hyvä opettaja ja saat juuri sellaista tukea ja opetusta kuin tarvitset.


Kielingillä voit opiskella niin suomen alkeita, keskitason suomea kuin myös edistyneimmän tason suomea. Opetus on kokonaan verkossa, joten voit opiskella omalla puhelimellasi tai tietokoneellasi missä vain haluat – kotona, kahvilassa tai vaikkapa junassa. Kielinki auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi, oli se sitten YKI-testi tai työelämässä tarvittavan suomen oppiminen. Kielinki on olemassa sinua varten!

Mitä Kielinki tarjoaa?

Yksilöllisyyttä

Kielingillä jokaisella opiskelijalla on oma henkilökohtainen ja yksilöllinen opintopolku. Ilmaisella tutustumiskerralla mietimme yhdessä, mitkä ovat tavoitteesi, taitotasosi ja opiskelutahtisi. Kielinki tarjoaa sinulle laadukasta opetusta ja osaavan ja pätevän opettajan, olit missä päin Suomea

tahansa!

Joustavuutta

Kielinki sopii kaikille, jotka haluavat tasokasta kielenopetusta ja tarvitsevat joustavuutta arkeen. Voit varata ajan, joka sopii sinulle: voit opiskella milloin vain aamukymmenen ja iltakahdeksan välillä ja voit opiskella missä vain haluat! Voit valita joko 45 minuutin oppitunnin tai 15 minuutin minitunnin tarpeesi mukaan.

Käytännöllisyyttä

Voit opiskella Kielingillä suomea, josta on sinulle hyötyä työelämässä, arjessa ja vapaa-ajalla. Prioriteettinä on, että opit puhumaan, kirjoittamaan ja lukemaan suomeksi asioista, jotka ovat tärkeitä sinulle. Kielingillä opit kieltä ja kielioppia niin, että voit käyttää kaikkea oppimaasi heti omassa elämässäsi – kaupassa, töissä tai ystävien kanssa.