Milloin nähdään?

Valitettavasti tällä hetkellä voit olla Kielingin asiakas vain, jos asut Suomessa ja sinulla on tili suomalaisessa pankissa. Tällä hetkellä Kielinki ei voi laskuttaa ulkomailla asuvia asiakkaita.

 

Valitse alta vaihtoehto, joka sopii sinulle. Voit varata joko 45 minuutin tai 20 minuutin mittaisen oppitunnin. Voit varata tunnin mille vain päivälle maanantaista sunnuntaihin aikavälillä klo 10.00 - 20.00. Voit myös ostaa kirjoitusharjoituksen, jonka hintaan kuuluvat opettajan korjaukset ja kommentit.


Palvelut ja hinnat 1.3.2021 alkaen: 

45 minuutin oppitunti, 79,90 €

45 minuutin mittaiset oppitunnit maksavat 79,90 € (sisältää ALV:n). Saat laskun tunneista kerran kuussa tai sopimuksen mukaan. Tunnilla voit harjoitella erityisesti puhumista ja kielioppia. Tunnin hintaan sisältyvät myös kotitehtävät.

 

Jos olet uusi asiakas, voit varata yhden ilmaisen tutustumiskerran. Ilmaisella tutustumiskerralla opettaja selvittää, mitä osaat jo nyt ja mitä haluat osata tulevaisuudessa. Voit myös kysyä opettajalta kysymyksiä. Tutustumiskerta ei sido sinua ostamaan seuraavia kertoja. Voit kuitenkin varata ilmaisen tutustumiskerran vain yhden kerran.

Opetus tapahtuu Google Meetissä. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset oppitunnille. Jos opiskelet tietokoneella, sinun ei ole pakko asentaa ohjelmaa, vaan riittää, että avaat linkin.

20 minuutin minitunti, 39,90 €

20 minuutin mittaiset minitunnit maksavat 39,90 € (sisältää ALV:n). Saat laskun tunneista kerran kuussa tai sopimuksen mukaan. Minitunti on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos haluat opiskella vähän monena päivänä viikossa.

 

Opetus tapahtuu Google Meetissä. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset oppitunnille. Jos opiskelet tietokoneella, sinun ei ole pakko asentaa ohjelmaa, vaan riittää, että avaat linkin.

Kirjoitusharjoitukset

Kun tilaat kirjoitustehtävän, saat aiheen, josta voit kirjoittaa tekstin. Jos haluat, voit myös itse ehdottaa omaa aihetta. Kun lähetät valmiin tekstin opettajalle, saat kolmen päivän sisällä kommentit ja korjausehdotukset.

 

Palvelu maksaa 10 € (sis. ALV:n) per alkava sata sanaa (esim. 1–100 sanaa maksaa 10 € ja 101–200 sanaa maksaa 20 €) per kirjoitustehtävä. Kysy lisätietoja ja tilaa kirjoitusharjoitus täältä.

Varaa palvelusi tästä